Откриха новия мол “Галерия” – фоторепортаж

-

-

Кметът на Стара Загора проф.Светлин Танчев (в средата), третият отляво е Шалом Мор, директор на GTS за България, вторият отдясно е старозагорецът Евгени Спиров, миноритарен собственик в мола. (Информация за мол “Галерия Стара Загора” – след снимките.)

-

На преден план вляво – водосветът, воден Старозагорския митрополит Галактион.

-

Проф. Светлин Танчев връчи на Шалом Мор реплика на древна монета, символ на благополучието, с пожелание молът да множи общото богатство.

-

Мигът, в който завършиха неколкогодишните усилия по строителството на мол “Галерия Стара Загора”: рязането на лентата.

-

Първи крачки в новия мол – с Бога напред.

-

-

Новият мол веднага си влезе в ролята на място за пазар и развлечения за старозагорци.

-

(Огъването на правата в действителност предна стена на мола на снимката е оптичен ефект от използването на широкоъгълен обектив – бел. ред.)

(Репортажа “Мол “Галерия” ден преди откриването” можете да прочетете ТУК.)

Подбрано от сайта на мол “Галерия Стара Загора”:

Galleria Stara Zagora е новият търговски комплекс в града, изграден и управляван от GTC (Globe Trade Centre). Разположен на много комуникативно място – на кръстовището на бул.”Патриарх Евтимий” и ул. „Хан Аспарух” – молът ще предложи на посетителите си комбинация от пазаруване и забавления, гарантиращи приятни изживявания и удобство на достъпни цени.

Galleria Stara Zagora се намира в квартал „Ремиза” и същевременно в един от най-хубавите и леснодостъпни райони на града – на 5 минути с кола и 10 минути пеш от центъра на Стара Загора. Молът разполага с 800 паркоместа, a aвтобуси 3, 15, 23, 31 или тролеи с номера 3, 36 от мрежата на градския транспорт ще ви отведат до новата шопинг дестинация.

Galleria Stara Zagora посреща пристрастените към шопинга и развлеченията от всички възрасти от понеделник до неделя между 10:00 ч. и 22:00 ч. на площ от 25 000 квадратни метра. Комплексът отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти със своите магазини и заведения на 4 нива, сред които кино със 7 зали, кафенета, вериги за бързо хранене, детски кът, парти център и зона за компютърни игри.

Galleria Stara Zagora е първият търговски комплекс от международен ранг в града, част от веригата шопинг центрове със същото име, разработена и управлявана от GTC в няколко държави в региона. Проектът е изграден в съответствие с най-добрите международни практики и съобразно професионалните стандарти на GTC Group, която неколкократно е обявена за Инвеститор на годината за Централна и Източна Европа (повече информация можете да намерите на www.gtc.com.pl/).

Търговският център в Стара Загора е първият опериращ проект на GTC в България. Следващите от веригата Galleria, които ще отворят врати в страната ни, са Galleria Burgas и Galleria Varna.

“Мисията на Galleria е да промени общоприетото схващане за моловете в големите български градове, позиционирайки ги като места, където всеки се чувства удобно. Концепцията на проекта е да превърне търговския център в социално място, любимо място за пазаруване, срещи и забавления. Ето защо мотото ни е “Галерия ти дава повече!” – повече забавления, по-уютна атмосфера, повече световни марки на едно място, повече удобства и разумни цени. Всеки в Стара Загора и региона ще намери нещо за себе си в Galleria.” – Давид Регев, Управител Търговски Центрове, GTC Bulgaria.
-

сподели бутон

2 коментари on “Откриха новия мол “Галерия” – фоторепортаж”

  • avio-foto-video wrote on 29 април, 2011, 14:56

    aviofotovideo.com Има фотосесия на мол “Галерия” Пловдив :)

  • красимир wrote on 26 май, 2011, 17:31

    харесвам-много-мол/ГАЛЕРИЯ.
    баткоми-работи-там
    :)


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн