Чакат ред за капките-чудо “Холестенорм” в старозагорските аптеки

Старозагорските аптеки от веригата “Интерфарма” правят списъци от чакащи за чудодейните билкови капки “Холестенорм” на биохимика и фитотерапевт Иван Качов, които чистят артерии и свалят кръвно, установи проверка на stzagora.net. Капките вече се продават, уверихме се в една от аптеките “Интерфарма”.

Цената им е 15,84 лв. за шишенце от 50 милилитра. Проблемът е, че заради трудното производство на билковия извлек в посетената от нас аптека се доставят само по 5-6 опаковки седмично, а списъкът от чакащи наброява 15-20 души.

При това излезе наяве нещо доста разочароващо за чакащите. Оказа се, че щастливците, на които им идва редът, не си вземат скромно по едно флаконче, за да си го пият със здраве, а си поръчват по 10-20 наведнъж, за да си подсигурят цял курс на лечение. Така до момента в аптеката са продали 20-30 флакона на двама-трима чакащи ред.

Ще припомним, че създателят на капките Иван Качов посочва като минимален период за лечение един месец при леките случаи. Чистенето на кръвоносните съдове става според него за около два месеца, а тежките случаи на запушени съдове се оправят за период от 3 до 6 месеца.

Говори се, че производственият цех в Павел баня е в състояние засега да произвежда по стотина флакона от капките “Холестенорм” седмично.

За повече информация и поръчки на Холестенорм – http://holestenorm.com

ВАЖНО !!!

„Сайра Загоре” е единственият официален лицензиран от Министерство на здравеопазването производител на ХОЛЕСТЕНОРМ. Официалното производство на ХОЛЕСТЕНОРМ е само в опаковки от 50 мл. Всички продукти, предлагани под името ХОЛЕСТЕНОРМ или като „капките на Иван Качов” на телефон 0876/678 697 или на други телефони и координати, различни от тези, обявени ТУК  (кликнете – това е официалният сайт на капките, в раздел Контакти) са С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД И СЪСТАВ И СА ОПАСНИ ЗА ЗДРАВЕТО!!!

vvv

бутон за сайт

1 коментар on “Чакат ред за капките-чудо “Холестенорм” в старозагорските аптеки”

  • aNI wrote on 21 август, 2010, 14:36

    AZ SI KUPIH KAPKI NA 087… (останалата част от номера е изтрита от администратора).


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн