Мол ГАЛЕРИЯ Стара Загора дари 60 000 лв. на дома за деца “Теофанo Попова”, Общината додаде още толкова

Първоначалната сума на дарението от 40 000 лв. щастливо скочи на 60 000 лв.

-

ПУБЛИКАЦИЯ НА STZAGORA.NET

На специален коктейл за бизнес партньорите на Galleria Stara Zagora тази вечер бе направено дарение на стойност 60 000 лева на Дома за отглеждане и възпитаване на деца, лишени от родителска грижа “Теофано Попова” в града. От името на „Галерия Стара Загора” АД чекът за дарението бе връчен на директора на дома г-жа Рилка Иванова (втората отляво на горната снимка) от г-н Ели Алрой, председател на Борда на директорите на GTC S.A. – собственик на GTC Bulgaria, последната мажоритарен акционер в проекта (вдясно на горната снимка), и г-н Евгени Спиров, миноритарен съдружник и член на Борда на директорите на “Галерия Стара Загора” АД (до г-н Алрой).

С този благороден жест на милосърдие „Галерия Стара Загора” АД още веднъж засвидетелства, че е социално отговорна компания с дългосрочни инвестиционни намерения. Молът подари на старозагорци ново кръгово кръстовище, подобрена инфраструктура и улично движение в кв. „Ремиза” и нова детска площадка.

Предварително обявената сума на дарението от GTC S.A. бе 40 000 лв., но след като проф.Светлин Танчев оповести пред гостите, че и Община Стара Загора дарява на свой ред 60 000 лв. на детския дом, за да се закръгли сумата на 100 хиляди лева, с които да се направи един добър ремонт на “Теофано Попова”, г-н Ели Алрой, впечатлен от заявеното от кмета, неочаквано вдигна дарението с 50% до 60 хиляди, за да се изравни с даденото от Общината.

Коктейлът, който продължава и в този момент (с изпълнения на Белослава след официалната част), е организиран специално за бизнес партньори и представители на местната администрация, които имат своя принос за създаването, изграждането и функционирането на Galleria Stara Zagora.

Ето още снимки от събитието:

Кметът проф.Танчев додаде към дарението за дом “Теофано Попова” 60 000 лв. от името на Община Стара Загора.

-

Аплодисменти за хуманния жест на собствениците на мол ГАЛЕРИЯ Стара Загора и Общината.

-

Обстановката по време на коктейла в залата на мола на втория етаж.

-

След официалната част дойде време за настроение с песните на Белослава.

***

Galleria Stara Zagora е част от международна верига търговски комплекси, разработена и управлявана от GTC S.A. Молът в Стара Загора е първият, открит от GTC в България. Следващите проекти от едноименната верига са Galleria Burgas и Galleria Varna, чието откриване е насрочено за 2012 г.

Galleria Stara Zagora е многофункционален търговско-развлекателен комплекс, част от едноименната международна верига шопинг центрове GALLERIA, разработена и управлявана от GLOBE TRADE CENTRE S.A. (GTC S.A.). Нетната застроена площ на проекта, разположен на 4 нива, е 36 400 кв.м. Комплексът разполага с мултиплекс със 7 киносалона, модни магазини на популярни международни и местни марки, кът за хранене, супермаркет, детски център, парти клуб и паркинг с 800 паркоместа. Инвестицията на GTC в този проект надхвърля 50 милиона евро.
www.galleriasz.bg/

GTC Bulgaria е 100% дъщерно дружество на Globe Trade Centre S.A. (GTC S.A.), един от най- големите инвеститори в Централна и Източна Европа. Компанията стъпва на българския пазар с три проекта за търговски комплекси GALLERIA, част от едноименната международна верига: Galleria Stara Zagora, Galleria Burgas и Galleria Varna.
www.gtc.bg/

Globe Trade Centre S.A. (GTC) е основана в Полша през 1994г. В момента е един от водещите инвеститори в Нова Европа. GTC развива активно дейността си в 10 държави в региона: Полша, Унгария, Чехия, Румъния, Сърбия, Хърватия, България, Словакия, Украйна и Русия. Понастоящем портфолиото на GTC включва 130 проекта. GTC е дружество, чиито акции се търгуват на Варшавската фондова борса.
www.gtc.com.pl/

spodelime

1 коментар on “Мол ГАЛЕРИЯ Стара Загора дари 60 000 лв. на дома за деца “Теофанo Попова”, Общината додаде още толкова”

  • Иво Мартинов wrote on 10 декември, 2010, 18:57

    Като възпитаник на “Теофано Попова” и приятел с Евгени Спиров от дете мисля, че имам право да кажа нещо. Евгени, ти действително доказа, че си възпитаван от майка си в християнски ценности във време на атеизъм, нямащ аналог в целия бивш соц.лагер. Сега като родител даде пример на много хора.

    Апелирам към останалите бизнеси около пансиона да прочетат внимателно завещанието на Теофано Попова в частта имоти и да преценят дали да последват примера на Евгени и “Галерия”.

    Поздрави и към ръководството на община Стара Загора!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн