Донесете любима книга – пуснете я “на свобода” и вземете друга!

STZAGORA.NET
*
56437На 29 юни 2019 г. (събота), от 11.00 до 13.00 ч.
В подножието на парк “Митрополит Методий Кусев” (Аязмото) ще се проведе 10-ят юбилеен BookCrossing на “Национална бизнес поща” и приятели!

* Вземете прочетените отдавна и събиращи прах в библиотеката ви книги и елате да сътворим заедно един прекрасен празник!
* Ще раздаваме, обменяме, подаряваме книги, ще споделяме идеи и впечатления за автори и творби. Поети и писатели ще раздават автографи, ще общуваме!

* Присъединете се към един прекрасен празник, с който да отбележим края на учебната година и да посрещнем с дух и жизнерадост Лято 2019!

* Ако желаете да участвате, но имате ангажимент на 29 юни, донесете или изпратете подбрани интересни книги до 27 юни (петък) в редакцията на “Национална бизнес поща”. Стара Загора
ул. “Цар Иван Асен II” 129. Ще ги занесем и “пуснем на свобода”!

В пространството около фонтан “Жабките” в парк “Митрополит Методий Кусев”, очакваме да се включат старозагорци любители на книгата от всички възрасти, както и гости на града ни.

Защото!!!

Буккросингът е страхотна идея за всички, които обичат книгите и четенето и предпочитат да споделят!

Инициативата се организира в партньорството с Община Стара Загора. Посланци на инициативата са Зам.-кмета по хуманитарни дейности и култура Иванка Сотирова и Общественият посредник на територията на Община Стара Загора Надежда Чакърова-Николова. 10-ият юбилеен Bookcrossing ще се осъществи със специалната подкрепа на младите омбудсмани на Стара Загора Бетина Радева и Калоян Максимов!

Присъединете се и вие! Добре дошли за участие и подкрепа са всички организации и фирми, обичащи и подкрепящи стойностните книги и култура.

10-ят юбилеен “Буккросинг Стара Загора” на “Национална бизнес поща” и приятели е в подкрепа на активностите, свързани с кампанията “Да сприятелим книжките с децата” и с проекта “Ваканция, ура!”.

За контакти и информация:
0898 486 294, Радослава РАШЕВА
E-mail: nbp@abv.bg
#vvv

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн