Представят пред бизнеса възможностите на детектора на лъжата в защита на фирмената сигурност

STZAGORA.NET
*

Търговско-промишлена палата – Стара Загора ви кани на презентация на Соло Кепитъл ЕООД, на която ще се запознаете със широките възможности за използване на детектора на лъжата (полиграфа) при оценка и управление на човешките ресурси и взаимоотношения, с приложение при:

* подбор на персонал
* изтичане на служебна информация
* разкриване на умишлени негативни действия на служители във фирми
* разкриване на фалшифициране на документи
* установяване на зависимости
* разкриване на кражби и измами
* разкриване на корупция
* доказване или отхвърляне на обвинения и клевети.

Презентацията е предназначена за ръководители на фирми и организации.

Ще получите отговори на въпросите колко надежден е детекторът на лъжата, може ли да бъде излъган, както и на други въпроси за практическото му приложение. Ще видите и истински полиграф. Ще разберете при какви условия трябва да се провежда полиграфско изследване, за да бъдат данните достоверни.

Представянето ще бъде на 20 март от 16:00-18:00 ч. в Комплекс Зеленият хълм и ще се води от Тихомир Тодоров, бакалавър по икономика и магистър по психология. Той е първият българин, завършил обучение за полиграфолог в Чикагския Полиграфски Институт, член на Международната лига на полиграфолозите със седалище в САЩ. След представянето, на чаша вино, ще можете да обсъдите вашите конкретни проблеми и възможностите за използването на полиграфа при тяхното решаване.

Участието е безплатно, но местата са ограничени и е необходима регистрация.

Моля, попълнете регистрационната форма, след което ще получите потвърждение.

За контакти – 042 626 297, 626 033, office@chambersz.com – Светослава Павлова.
#crl

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн