57 млади служители на МВР положиха клетва в полицейската школа в Казанлък

STZAGORA.NET

57 стажанти от Центъра за специализация и професионална подготовка в Казанлък при Академията на МВР положиха клетва днес на официална церемония, на която се заклеха да служат достойно в името на реда и сигурността, като спазват законите и Конституцията на Република България.

Официални гости на днешната церемония бяха заместник-областният управител в Стара Загора Теодора Иванова, кметът на Казанлък Галина Стоянова, ректорът на Академията на МВР доц. д-р Иво Великов, директорът на ОДМВР – Стара Загора главен инспектор Иван Чолаков, заместник-командирът на Военно формирование 22180 майор Цанев, близки и роднини на завършващите курса за първоначално професионално обучение.

Директорът на центъра – комисар Красимир Иванов, приветства успешно завършилите курса на обучение от областните дирекции в Плевен, Ямбол, Ловеч, Враца и София, като подчерта, че стажантите, които завършват днес, са едни от най-подготвените, които ще изпълняват успешно професионалните си задължения и ще допринесат за издигане престижа на МВР, като отговарят на потребностите на обществото с придобитите от тях знания и умения. Комисар Иванов пожела на завършващите здраве и професионални успехи.

Приветствие към завършващите бе поднесено и от името на областния управител Живка Аладжова, от кмета на Казанлък Галина Стоянова и от ректора на АМВР доц. д-р Иво Великов.

От името на всички свои колеги отличникът на випуска Георги Гатев от ОДМВР – Ловеч, който завършва обучението си с 90,14 точки от общо 100, благодари на ръководния и преподавателски състав на Центъра в Казанлък за усилията, които са положили в професионалното обучение на курсистите, както и за превръщането им в принципни и компетентни полицейски служители.
#enl

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн