Камен Донев идва с нов моноспектакъл в Стара Загора на 29 октомври

STZAGORA.NET
Популярният актьор Камен Донев идва в Стара Загора със своя втори моноспектакъл – „Лекция №2 – За всеобщата просвета” - възгледите на един учител за всеобщата просвета – с песни, танци, импровизации и примери от живота. Представлението ще бъде на 29 октомври от 19.00 часа в залата на Операта.

ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ: 18.00 и 20.00 лева. Ще се продават от 2 октомври 2013 г. в Синдикалния дом (западен вход). Касата работи от 09.30 до 18.00 часа.

ТЕЛЕФОН ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА НА БИЛЕТИ: 0888 468 173 (Виолета Нанева). Билети могат да се заявяват и на следния E-mail: violeta_naneva_sz@abv.bg

ВНИМАНИЕ: РЕЗЕРВИРАНИТЕ БИЛЕТИ СЕ ПАЗЯТ до 15.00 часа на 02 октомври!

Важно допълнение: Поради изключително големия интерес и изчерпването на билетите Камен Донев ще повтори същия моноспектакъл и на 23 ноември 2013 г. (събота) от 19.00 часа в Операта. Предварителни заявки – виж по-горе. Заявените билети за второто представление ще бъдат пуснати на каса на 30 октомври 2013 г. (сряда).

(Бел. ред.: Който държи да се вреди за представлението на Камен Донев, трябва да си резервира билет на посочения телефон или E-mail по възможно най-бързия начин, тъй като се изчерпват светкавично. Не може да се разчита да си купите незаявен предварително билет в деня, в който започват да се продават на каса. Шанс на опашката за билети в този ден имат само онези, които предварително са ги заявили.)

Снимка - http://m5.netinfo.bg
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн