Водачът на листата на РЗС в Стара Загора Станимир Стойчев: Доходите ще скочат при шоково намаляване на корупцията

STZAGORA.NET

Станимир Стойчев

Шоковото намаляване на корупцията в България ще доведе до рязко увеличаване на доходите, каза водачът на листата на партия „Ред, законност, справедливост” (РЗС) в 27-ми Старозагорски избирателен район Станимир Стойчев в пряко телевизионно предаване на ТВ7 от Града на липите.

„Заради корупция, пране на пари, източване на ДДС държавният бюджет губи годишно между 2 и 5 млрд. лева. Ние имаме виждане как по законов път корупцията може да бъде намалена до минимум и парите да влязат в хазната. Така те могат да стигнат до обикновените хора, ще могат да се увеличат пенсиите и да се подобри стандартът на живот”, допълни Станимир Стойчев.

РЗС предлага също мандатите на кметовете и депутатите да бъдат ограничени до два, да нямат имунитет и да могат да бъдат отзовавани предсрочно. Според партията с лидер Яне Янев хората трябва да могат да отзовават избраниците си, ако не са доволни от работата им и ако не изпълняват предизборните си обещания, посочи Станимир Стойчев.
#enl

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн