КНСБ – с разяснителна кампания в Стара Загора за плюсовете и минусите от развитието на ядрената енергетика

STZAGORA.NET

Лидерът на КНСБ Пламен Димитров и енергийни експерти започнаха преди час разяснителна кампания сред активисти на конфедерацията в Стара Загора за важността на предстоящия референдум за ядрената енергетика, както и за плюсовете и минусите от развитието й у нас. Срещата се провежда в конферентната зала на ГПЧЕ “Р.Ролан”.

“Какво точно значи допитването до народа, защо първият в най-новата история на България референдум е толкова важен, какво би означавало едно или друго решение и гласуването “за” или “против”? КНСБ като най-голямата организация в страната винаги е застъпвала тезата за участието на синдикатите в демократичните процеси. Затова сега се опитахме да потърсим независимата гледна точка на експертите и всички плюсове и минуси на едно или друго решение, за да може всеки да направи своя информиран избор” – каза Пламен Димитров.

В подготвената от КНСБ информационна дипляна са изброени следните положителни страни и рискове от развитието на ядрената енергетика у нас:

*enl

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн