Псевдоеколози пак си пишат актив с партенки за полигон “Змейово”

STZAGORA.NET
Европейската комисия е приела петиция на гражданската инициатива „За чист въздух над Стара Загора”, съобщи “Дарик”. Според съобщението се очаквало през тази или следващата година да бъде направена пълна проверка на полигона „Змейово” до Стара Загора, откъдето според група граждани идвало замърсяването на града.

Нашият коментар:

Подобни “новини” вече никого не могат да подведат. Това упражнение с алармирането на Еврокомисията вече сме го играли. Знаем и отговора на Еврокомисията. Петиции всеки може да подава. Ако иска, и по три на ден. Въпросът е ще им обърне ли някой внимание, особено след като подателите на новата петиция са същите онези, които вече веднъж се провалиха.

Само припомняме три наши публикации по темата отпреди две години и половина:

* Екопроблемите на Стара Загора обгазиха и Брюксел. Нашият коментар
* Еврокомисията не се хвана на хорото на гръцкия евродепутат за полигон „Змейово“
* Блокадата на магистрала „Тракия“ от екоактивисти се провали

Сега отново един от активистите на гражданската инициатива твърди, според публикацията на “Дарик”, че “утилизирането на боеприпаси на полигона продължава и не е спирало”.

На което ние за пореден път казваме: Господа, докажете твърденията си. Ако не можете да го направите, спрете с инсинуациите си. Те са вредни за обществото.
*enl

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн