Комисията за регулиране на съобщенията открива приемна за потребители на мобилни услуги в Стара Загора

STZAGORA.NET
Комисията за регулиране на съобщенията (КРС), със съдействието на Община Стара Загора, открива мобилна приемна на 18 юли 2012 г. – сряда, от 11.00 до 13.00 ч., в сградата на общината, в Зала „Фоайе”.

Доц. д.р Ирина Романска – член на КРС, както и експерти от Дирекция „Правна” и Главна дирекция „Контрол на съобщенията” на комисията ще окажат пълно съдействие на потребителите с цел консултация и разрешаване на трудностите, които срещат в отношенията си с мобилните оператори.

Комисията за регулиране на съобщенията осъществява държавната секторната политика в областта на далекосъобщенията и пощенските услуги. КРС е специализиран независим държавен орган, натоварен с функцията да регулира и контролира осъществяването на електронните съобщения. В условията на равнопоставеност и прозрачност, съобразно българското законодателство, комисията се стреми да насърчава конкуренцията на телекомуникационните пазари в страната. Националният регулатор работи за увеличаване на инвестициите в сектора, развитието на новите технологии в областта на съобщенията и защита на потребителите в България.
*enl

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн