Семейство по чудо се спаси от падащ камък

STZAGORA.NET

В редакцията на “Старозагорски новини” се получи тревожно писмо до кмета на Община Стара Загора от уважавания старозагорски учен д-р Васил Хаджиилиев. В него той обяснява, че на 5 май т.г., пътувайки със семейството си, в т.ч. и малко дете, с личния си автомобил по пътя Колена-Люляк, върху него, от скалите отдясно, се изтъркулва огромен камък, който по Божия милост не ги е погубил.

“Доскоро пътят Стара Загора-Колена-Люляк чупеше колите ни. Днес вече той застрашава и живота ни. Катастрофата с огромния камък е с личния ми автомобил, а свидетелите са много хора от с. Люляк. Няма да търся материално обезщетение от общината. НО!!! Моля да вземете незабавни мерки за обезопасяването и възстановяването на пътя!” – пише в писмото.

За опасността, за която сигнализира д-р Хаджиилиев, се знае от много години. Преди няколко месеца Общината проведе “спасителна” операция, като взриви надвесените над пътя скали. С инцидента, за който алармира старозагорецът, става ясно, че акцията следва да продължи незабавно, за да се избегнат по-тежки случаи.

(СН)
*enl

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн