Предстоящи прояви в Стара Загора – 17-19 април

STZAGORA.NET
На 17 април от 18.30 ч. е официалното откриване на София филм фест Стара Загора. Първият филм, който ще видят зрителите в залата на Регионална библиотека „З. Княжески”, е „МИГРАЦИЯТА НА ПАЛАМУДА” (България, 2011). Предвидена е среща с изпълнителя на главната роля Стефан Вълдобрев и режисьора Людмил Тодоров.

На 17 април 35 старозагорски художници ще участват в изложба „100 години Дружество на южнобългарските художници”, която ще бъде открита в 18.00 часа в Изложбена зала на ул. „Гладстон” №32 в Пловдив.

На 18 април от 18.00 ч. в зала “Байер” в Стара Загора ще бъде открита изложба живопис на Кънчо Пенев под наслов „Въглен в огнището”.

На 19 април от 11.30 ч. в актовата зала на VI ОУ “Св. Никола” ще се играе предпремиера на постановката „Аладин и вълшебната лампа” на учениците от 3″А” и 3″Б” клас, с която ще се представят на Международния фестивал на руските театри в София.
*enl

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн