Искра Михайлова от “Възраждане” по БНТ: Ще победим ГЕРБ в Стара Загора, а след това и в цялата страна

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
Iskra MihailovaКандидатът за депутат и народен представител в последните четири парламента Искра Михайлова заяви в ефира на Българската национална телевизия (в предаването “Денят започва… с Георги Любенов”) своята увереност, че “Възраждане” може да бъде втора политическа сила на национално ниво след предстоящите избори. По нейните думи вече в много региони партията задминава ГЕРБ като нива на доверие.

„Има страх от “Възраждане”, защото ние не сме част от статуквото, не се страхуваме и работим честно за страната си. В някои общини буквално няколко гласа ни делят от това да бъдем партията с най-голяма подкрепа. Това е изключително тежък процес и системните медии имат много голяма вина за това. Няма нищо общо между проблемите на обикновения българин и това, което се опитват да говорят политиците от партиите във властта.

Абсолютно невъзможно е “Възраждане” да бъде част от управление с ГЕРБ и ДПС – каза още Искра Михайлова. – Българският народ малко по малко разбира, че в наше лице има своето автентично представителство в Народното събрание и е въпрос на време всичко това да даде резултат. Ние сме последователни, търпеливи и напълно разбираме негативното отношение на голяма част от нашите съграждани към политическия процес.

От 10 години изграждаме нов политически модел и целим да постигнем коренна промяна в начина на работа на партиите в България. Ако успеем, българите ще имат много по-голямо доверие в политическата система като цяло – нещо, което в момента е на критично ниски нива“ – прогнозира водачката на листата на “Възраждане” в Старозагорския избирателен район.

Платено съдържание, избори за НС на 27.10.2024 г. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

enl

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн