“Възраждане” ще проведе днес Национална акция “Дайте шанс на мира!” в осем града на страната

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
Дайте шанс на мираОт 18 ч. днес, 21 октомври, “Възраждане“ организира национална акция „Дайте шанс на мира!”. Тя ще бъде проведена едновременно в осем града на страната – София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Плевен и Ямбол. Така “Възраждане”, единствената политическа сила в България, която защитава мира, ще изкаже своята позиция за неговото запазване в България.

От “Възраждане” са категорични, че страната ни не бива да бъде въвличана в никакви военни конфликти. Дори и да не ни засегне пряко, войната вероятно ще предизвика огромни бежански потоци. Слеят ли се с милионите нелегални емигранти в Турция, ще предизвикат потоп по границата ни. “Единствените, които от години предлагаме трайно разполагането на войската, която да защитава границата ни, сме ние от „Възраждане“ – сочат от партията. – Призоваваме всеки българин, който не иска България да заема страна в конфликта в Близкия изток, да излезе на 21 октомври от 18 ч. заедно с нас. Нека дадем шанс на мира!.

За София шествието тръгва от пилоните на НДК, във Варна шествието тръгва от надписа “Варна” до ДТ “Стоян Бъчваров”, в Бургас от Областна администрация, в Пловдив началото на шествието е от бившия Партиен дом, в Русе от “Хали” и ще бъде предшествано от автопоход, който ще започна в 16:30 ч. от паркинга на НАП, във Велико Търново шествието ще започне от пл. “Майка България”, в Ямбол от “Безистена”, а в Плевен шествието тръгва от ДТ “Иван Радоев”.

Организаторите призовават гражданите да се самоорганизират и да излязат и на централните места в населените места, в които живеят, в цялата страна.

Избори за Народно събрание на 27.10.2024 г. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

enl

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн