Християново кани на кулинарен празник в неделя

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
45645765Кулинарният „Празник на ориза“ ще се проведе в старозагорското село Християново на 20 октомври 2024 г. (неделя), от 10.00 ч. на площада пред кметството. Вкусното събитие е организирано от НЧ „Съзнание 1933“, с. Християново, кметството на населеното място и с подкрепата на Община Стара Загора.

Целта на празника е да издирва, съхранява, разпространява и популяризира автентични регионални гозби приготвени от ориз. Всички гости ще имат възможността да видят как се приготвят традиционни местни ястия, да поговорят с техните майстори, да обменят опит и да опитат вкусните гозби. Ще се проведе и конкурс за традиционно ястие, приготвено от ориз.

За празника домакините са предвидили освен изобилна трапеза и много музика и танци. За доброто настроение на всички ще се погрижи DJ Митко.enl

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн