Остават по-малко от две седмици до крайния срок за Програма YES

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
image0Обменна програма за ученици YES: Пътуване, което променя живота

До 24 октомври деветокласници и десетокласници от цялата страна могат да кандидатстват за пълните стипендии на програма YES.

За програмата:  Обменът се осъществява в САЩ за една учебна година. Програмата предоставя пълна стипендия, която покрива всички разходи, свързани с пътуването, настанява в приемно семейство, записване в местно училище и обучение.
Кандидатите следва да отговарят на следните изисквания:
  • Да са родени между 01 януари 2008 и 15 юли 2010
  • Да са ученици в 9 или 10 клас на гимназия през есента на 2024
  • Да имат добър или по-висок успех
  • Да са изучавали английски език и демонстрират добро владеене
  • Да отговарят на изискванията за издаване на американска виза
  • Да могат да получат международен паспорт
Програмата предоставя възможност на участници с увреждания също да подадат своите кандидатури. За тях критериите за кандидастване са малко по-разширени като могат да участват ученици, записани в среден курс на образование през есента на 2024 и родени между 15 февруари 2007 и 15 юли 2010. За участниците са предвидени адаптирани тестове, както и допълнителни семинари, свързани със специфичните им нужди в рамките на програмата.
Подробна информация за условия и изисквания за кандидатстване можете да откриете на сайта на Американски съвет за международно образование, както и в официалната  брошура на програмата.
Линк за кандидатстване: https://ais.americancouncils.org/yes
2 седмици

enl

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн