ВиК: изкопът на ул. „Петьо Ганин“ в Казанлък е бил обезопасен

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
__ViK_sqВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Проливният дъжд е извлякъл част от инертния материал

Във връзка с публикации в медии от 29.09.2024 г., които твърдят, че линейка е пропаднала в необезопасен изкоп на ВиК на улица „Петьо Ганин“ в град Казанлък, “Водоснабдяване и канализация” ЕООД Стара Загора прави следното уточнение:

На улица „Петьо Ганин“, гр. Казанлък, се осъществява реконструкция на водопровод. В съответствие с нормативните изисквания изкопът от ремонтните дейности е бил изцяло обезопасен, засипан с инертен материал (чакъл) и напълно изравнен с пътното платно. Проливният дъжд, излял се над Казанлък между 15:00 часа и 19:00 часа на 29.09.2024 г., и водните потоци, преминаващи през строителния обект, са причина част от инертния материал да бъде извлечен от изкопа. След получаване на сигнал за това екип на дружеството е предприел незабавни мерки и е подсипал отново изкопа с инертен материал и нередностите са отстранени.

“Водоснабдяване и канализация” ЕООД Стара Загора апелира преди публикуване на дадена информация тя да бъде проверявана.

Снимка: БГНЕС/Нова тв

Снимка: БГНЕС/Нова тв

enl

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн