Районна прокуратура-Стара Загора провежда разследване за причинена средна телесна повреда на 15-годишно момче

Разписание - градски транспорт >>>>
*
_Prokuratura 200ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Районна прокуратура-Стара Загора наблюдава досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 129, ал.2, вр. ал.1 от Наказателния кодекс – за това, че на 19.09.2024 г. в гр. Стара Загора е причинена средна телесна повреда на 15-годишно момче.

На 19.09.2024 г. в 15,48 ч. на тел.112 е бил получен сигнал за пострадало лице, което лежи на земята в близост до спирка на градския транспорт в Стара Загора. На място се е отзовал медицински екип и полицейски служители, като е оказана помощ на пострадалото 15-годишно момче. То е било със съмнение за мозъчно сътресение. Настанено е за лечение в Клиниката по неврохирургия при УМБАЛ Стара Загора, без опасност за живота.

До момента е установено, че между две непълнолетни деца – момчета на 15 и 16 г., е възникнал спор, при който по-големият от двамата е нанесъл юмручен удар в областта на лицето на пострадалия. При падането на уличната настилка той е ударил главата си.

Наблюдаващият прокурор е дал указания за изготвяне на съдебно-медицинска експертиза, разпит на свидетели, установяване на записи от камери, имащи значение за воденото досъдебно производство. Активната работа по случая продължава.

crl

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн