Със сигнализираща маркировка и допълнително осветяване обезопасиха пешеходна пътека в кв. „Кольо Ганчев“

Разписание - градски транспорт >>>>
*
peshehodna patekaВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Община Стара Загора ще поиска от сектор „Пътна полиция“ и МВР поставяне на стационарна камера там

На последната пешеходна пътека на бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до кв. „Кольо Ганчев“ в Стара Загора вече е поставена допълнителна сигнализираща маркировка. Предстои да бъде реализирано и допълнителното й осветяване.

peshehodna pateka 1„Извършва се обследване, което има за цел да покаже дали ще бъде разумно решение там да се постави пешеходен светофар. През последните няколко дни имаше подвижна камера за скорост – ще поискаме от сектор „Пътна полиция“ и МВР поставяне на стационарна камера“, информира зам.-кметът на Община Стара Загора Радостин Танев.

Зам.-кметът, чийто ресор е „Транспорт, екология, инвестиции и зелен преход“, посети мястото в най-южния старозагорски квартал, за да разговаря с негови жители, изразили безпокойство от засиления автомобилен трафик в района. Допълнителните обезопасителни мерки с маркировка и осветяване са предприети от Община Стара Загора именно в отговор на техните искания.

„В старозагорския квартал бяхме с колегата зам.-кмет Павлина Делчева, която отговаря за общинската собственост, здравеопазването и социалните дейности в Община Стара Загора. С нас бяха и общинските съветници Стефан Духтев и Боян Бабанов. Получи се конструктивен разговор, а диалогът лице в лице е винаги добра идея и от полза за хората“, обобщи Радостин Танев.crl

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн