Община Стара Загора отбелязва 116 години от Независимостта на България с тържествен ритуал

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Nezavisimost na BulgariqВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Церемонията по поднасяне на венци и цветя започва от 10.30 часа в парк „Алана“

На 22 септември 2024 г., неделя, Община Стара Загора и Втора Тунджанска механизирана бригада организират тържествено отбелязване на 116 години от обявяването на Независимостта на България.

От 10.30 часа ще се поднасят венци и цветя пред Паметника на загиналите във войните старозагорци в парк „Александър Стамболийски“ („Алана“). На събитието ще присъстват представители на местните и държавните институции.

В ритуала ще участват почетен караул и знаменна група от Втора Тунджанска механизирана бригада, както и Общински духов оркестър. Водещ на събитието ще бъде актьорът Ивелин Керанов.

От 11.00 ч. на площада пред общината ще има празничен концерт на творчески формации при НЧ „Св. Климент Охридски-1858“ – Стара Загора.

Снимката е архив на Пресцентъра на Община Стара Загора (2023 г.)crl

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн