Ивета Лазарова и „Инър Уийл клуб Стара Загора – Берое“ откриха „Кът за сътрудничество – Където въображението среща приятелството“

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Iv_Lazar-16.09.obshtaВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Стаята е създадена с много внимание и грижа, за да осигури на учениците модерно пространство за сътрудничество

По случай първия учебен ден от новата 2024/25 година в ОУ „Кольо Ганчев“ председателят на Общински съвет – Стара Загора Ивета Лазарова и „Инър Уийл клуб Стара Загора – Берое“ откриха „Кът за сътрудничество – Където въображението среща приятелството“. Проектът се реализира по идея и с пълната подкрепа на дамите от Клуба.

Ивета Лазарова приветства домакините и гостите с успешното изпълнение на проекта на новообзаведената стая, като отбеляза близките и много ефективни контакти с директора на училището Галина Петкова и нейния екип. „Много съм щастлива да видя резултатите от поредната кауза на „Инър Уийл Клуб Стара Загора – Берое“, каза председателят на Общинския съвет в Стара Загора. „Била съм на много събития заедно с тези мили дами и винаги са ми носили не просто приятни емоции, а и голямо удовлетворение“, сподели Лазарова. Тя пожела все повече деца да влизат в тази стая, да развиват своите умения и да създават нови приятелства.

Стаята е създадена с много внимание и грижа, за да осигури на учениците модерно пространство за сътрудничество, където ще могат да развиват своите умения, да споделят идеи и да създават нови приятелства.

На събитието присъстваха общественият посредник за община Стара Загора Иванка Сотирова, Антон Тонев – зам.-председател на Общинския съвет, Димитър Стаматов – президент на „Ротари клуб Стара Загора – Берое” и Стефка Тодорова – президент на „Инър Уийл клуб Стара Загора – Берое“.

crl

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн