Българската верига квартални хранителни магазини Minimart открива първите си обекти в Стара Загора

1 (5)Minimart e най-бързо развиващата се ритейл верига в България и наскоро отбеляза своеобразен рекорд с откриването на своя 100-ен обект за краткото време от само 500 дни след появата си на пазара!

Зад марката Minimart стои българската компания „БГК“ АД, създадена от група български инвеститори, привлекли в екипа експерти с дългогодишен опит в български и международни ритейл компании. Веригата стартира своя път от София през март 2023 г., а днес има обекти и в Пловдив, Бургас, Перник, Пазарджик, Асеновград и Плевен.

Компанията активно подготвя откриването на първите си обекти в Стара Загора. Това ще бъдат квартални магазини за хранителни стоки с търговска площ между 50 и 100 кв.м.

До края на годината се очаква да има общо 150 магазина в градовете с присъствие, а плановете за следващите години са за национално покритие.

За своята кратка история Minimart получи признанието на бранша, като спечели приз за най-добър ритейлър в Западна България за 2024 г. В актива си има награда за информационни технологии, за управление на човешки ресурси, нареди се в топ 3 на „Любима марка“ на потребителите в България в категориите „Търговски вериги“ и „Българска марка – компания“.

Стремежът на Minimart e да се позиционира като най-голямата верига от удобни хранителни магазини в България и предпочитан избор на потребителите за ежедневен пазар – “Сърцето на квартала”. Концепцията на марката е да бъде най-близо клиентите (до дома им, до офиса, по пътя към работа и училище), като им спестява време и създава максимално удобство за пазаруване чрез внимателно подбран асортимент от най-търсените стоки като хляб, млечни продукти, колбаси, безакохолни и алкохолни напитки, основни храни, консерви, продукти за лична хигиена и храна за домашни любимци. Вкусният хрупкав хотдог на Minimart, приготвен на място по класическа или авторска рецепта, се превърна в емблематичен знак на бранда и най-харесван продукт от клиентите.

Minimart създава общност от силно мотивирани Партньори, които управляват магазините с грижа и отношение като към свой собствен бизнес.

Повече за компанията, адресите на магазините и възможностите за кандидатстване за управляване на обект – на mini-mart.bg.

2 (4)3 (2)crl

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн