Областният управител Методи Марков участва в работна среща в Министерския съвет за безводието и изборите

Разписание - градски транспорт >>>>
*
56677777777777777777777ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> В Гранитната зала на МС се проведе работна среща между министър-председателя г-н Димитър Главчев, министри и областни управители от страната.

Дискусията бе по две основни теми: проблемите с безводието и правилната организация и провеждане на предстоящите парламентарни избори.

Обсъждано беше стратегическо планиране, поради новите климатични дадености. Основен приоритет ще бъде изграждането на нови язовири, довършване на започнати и ускорена подмяна и рехабилитация на ВИК мрежите в страната.

“По темата за предстоящите избори за НС на 27 октомври тази година всички ние сме гаранти за честното и прозрачното им провеждане – заяви областният управител в Стара Загора Методи Марков. – Като представители на държавата няма да допускаме напрежение и ще останем обективни при сформиране на районните избирателни комисии, като основният принцип за това е законосъобразността.”

Всеки областен управител има зелена светлина да търси и да иска решение от всеки министър от състава на Министерския съвет по въпроси от обществено значение, нетърпящи отлагане.

crl

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн