ГЕРБ – Стара Загора с финансова подкрепа за възстановяване на опожарената база на ФК „Траяна“

Разписание - градски транспорт >>>>
*

Собственикът на ФК „Траяна“ Христо Георгиев е в средата на снимката

Собственикът на ФК „Траяна“ Христо Георгиев е в средата на снимката

ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> ГЕРБ – Стара Загора подкрепи финансово Футболен клуб „Траяна“ за възстановяването на спортната база на клуба, която пострада при пожар, възникнал на 30 юли 2024 г. в землището на село Еленино.

Собственикът на футболния клуб Христо Георгиев получи дарението от общинския ръководител на ГЕРБ – Стара Загора Мартин Мартинов в офиса на партията.

Финансовата помощ е от лични дарения на хора от общинското ръководство, партийните структури в Стара Загора и от симпатизанти.

„Не можем да върнем купите и медалите, спечелени от децата, но искаме да върнем усмивките им и мотивацията им за още успехи, защото за нас е важно развитието на спорта в града“ – каза Мартин Мартинов по време на срещата си с Христо Георгиев, в която участваха и членове на общинското ръководство.

Христо Георгиев, от своя страна, благодари сърдечно за подкрепата, чрез която децата ще имат възможност да продължат да тренират. Той сподели, че преди дни младите спортисти на ФК „Траяна“ са спечелили две купи, които ще бъдат поставени в новите витрини и е убеден, че бъдещите успехи на терена бързо ще попълнят трофейния кът.

Общинският съветник от ГЕРБ Антон Тонев подчерта, че инициатор на благотворителната кампания в помощ на ФК „Траяна“ е Динко Михайлов – също общински съветник от ГЕРБ и член на Постоянната комисия по спорт и младежки дейности.

gerb-stara-zagoracrl

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн