Безплатен градски тур „Памет за Освобождението“ организират тази събота в Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
turВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Инициативата е на Туристическия информационен център под липите и Регионалния исторически музей

Безплатен градски тур от поредицата „Стара Загора – Неразказани истории по правите улици” ще се проведе на 3 август (събота) от 9.30 часа. Темата ще бъде „Памет за Освобождението”, а началната спирка е пред сградата на Регионалния исторически музей.

Желаещите да се включат в обиколката трябва да се запишат предварително на място в Туристическия информационен център, на телефон 042 627 098 или онлайн на https://forms.gle/y3hE5xfocS8fa6uTA.

Тази седмица от ТИЦ организираха и безплатна обиколка за всички любознателни деца, която стартира днес – 31 юли, от 11.00 часа - https://www.starazagora.bg/bg/novini/bezplatna-obikolka-shte-zapoznae-detsata-s-talismanite-na-stara-zagora. Темата бе „Стара Загора и нейните талисмани“.crl

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн