“Арт Сцена – Стара Загора” окончателно бе създадена на сесията днес

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
PRESS Сесия ОбС (1)ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Точката беше приета с пълно мнозинство от старейшините

По време на редовното си заседание Общинският съвет на Стара Загора гласува на второ четене Правилника за дейността на Общинско предприятие „Арт Сцена – Стара Загора“. Създаването му има за цел да подобри организацията, управлението и представянето на културни продукти.

Предприятието ще управлява и дейностите, свързани с инициираните и организирани от него нови събития и инициативи в сферата на културата – фестивали, концерти, конкурси, с цел обогатяване на календара на културните мероприятия на Община Стара Загора.

Припомняме, че през месец април на първо гласуване създаването му също беше одобрено с мнозинство от общинските съветници.

Старейшините гласуваха и финансов ресурс за закупуване на робот за подводно почистване на Общинския плувен басейн в Стара Загора. Към момента там дейност развиват четири спортни клуба по плуване, в които тренират стотици деца. Това му отрежда водеща роля в насърчаването и развитието на спорта в града. Градският басейн активно се използва от жители и гости на Стара Загора. Ежегодно там се провеждат състезания и турнири от Спортния календар на Общината.

PRESS Сесия ОбС (3)PRESS Сесия ОбС (4)enl

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн