Временно се променя движението по ул. „Цар Иван Шишман“ в Стара Загора в сряда, 23 октомври

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
obshtina-stara-zagora15Причината е, за да се осигури безопасното организиране на получаването на изборните материали

Спира се движението на личен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, по ул. „Цар Иван Шишман“ в Стара Загора на 23 октомври 2024 г., сряда. Промяната важи само за времевия отрязък от 12.30 до 16.30 часа, както и за конкретен участък от ул. „Цар Иван Шишман“ – в отсечката от ул. „Ген. Гурко“ до бул. „Цар Симеон Велики“ в Стара Загора.

Заповедта е издадена от зам.-кмета на Община Стара Загора с ресор „Устройство на територията, строителство и безопасност на движението“ арх. Мартин Паскалев, оправомощен със Заповед № 10-00-2470/20.09.2024 г. на кмета на Община Стара Загора. Заповедта се позовава на чл. 44, ал. 2 и чл. 44, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, на основание чл. 165, ал. 1, т. 8 от Закона за движение по пътищата.

Временното ограничение е, за да се осигури безопасното организиране на получаването на изборните материали, във връзка с провеждането на избори за народни представители на 27 октомври 2024 г. Целта е да се опазят общественият ред и безопасността на движението.

При необходимост периодът на спирането на движението може да започне по-рано, както и да бъде удължен – по преценка на служителите към ОД на МВР, ангажирани с охраната.

Нормалното движение на превозни средства ще бъде възстановено незабавно след приключване на мероприятието.enl

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн