Младежи се учат да са оратори на „Шампионат по презентиране“

Shampionat na prezentiraneРАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
Международният младежки център търси старозагорци между 15 и 29 години да се включат в ежегодното състезание

Ежегодният формат за говорене пред публика „Шампионат по презентиране“ ще се проведе на 12 октомври 2024 г. от 11:00 ч. в Международен младежки център – Стара Загора, които са и организатори на събитието. В състезанието могат да се включат младежи на възраст между 15 и 29 години от област Стара Загора.

„Шампионатът по презентиране“ се базира на неформалното образование и принципа „Учене чрез преживяване“. В рамките на 15 минути младежите ще демонстрират своите презентационни и ораторски умения чрез представяне на видеа, мултимедийни презентации, игри и танци.

След представянето си, участниците ще получат индивидуална обратна връзка от журито как могат да подобрят уменията си за презентиране и говорене пред публика.

Най-добрият от тях ще спечели приза „Най-добър презентатор“ за 2024 г., а тримата класирали се с най-висок брой точки ще бъдат наградени.

Всички участници ще получат сертификат и поощрителна награда.

Участието може да е индивидуално или в екип от двама души. Регистрацията е до 10 октомври. Местата са ограничени.

Можете да се запишете на следния линк: https://forms.gle/aUqV3BpBRTpzw48e9enl

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн