Зам.-кметът Надежда Чакърова: Най-значимо за децата в извънучебно време е да развиват своите умения и да се изявяват творчески

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
Centyr za podkrepa i lichnostno razvitie (3)Центърът за подкрепа за личностно развитие въвежда две нови форми: Клуб Млад огнеборец/спасител и Школа по фотография

„Центърът за подкрепа за личностно развитие е пътят за уменията, които вие, скъпи деца, ще формирате занапред. Тук ще имате възможност да надградите своите увлечения в сферата на изкуството, математиката, науката, технологиите и спорта“. С тези насърчителни думи Надежда Чакърова, зам.-кмет по образование и младежки дейности, даде старт на новата учебно-творческа година в Центъра за подкрепа за личностно развитие – Стара Загора.

Госпожа Надежда Чакърова увери, че Община Стара Загора подкрепя винаги и всичко, свързано с дейността на Центъра.

„Пожелавам ви прекрасно развитие на вашите знания, умения и интереси. Желая ви успешна учебна година“, заключи зам.–кметът по образование и младежки дейности и предаде поздравителен адрес от името на кмета на Община Стара Загора г-н Живко Тодоров.

С обновена зала, с богата програма с песни и танци бе дадено началото на новата учебна година.

Директорът Златица Радева съобщи, че през новата учебна 2024-2025 г. в ЦПЛР стартират две нови клубни форми – Клуб Млад огнеборец/спасител и Школа по фотография.

В „Клуб Млад огнеборец/спасител“ подрастващите деца, юноши, младежи и девойки ще могат да развиват активно пожароприложен спорт, чрез който ще изградят умения и знания за действие в критични ситуации и ще развият смелост, ловкост, бързина и съобразителност. Създаването на клуба бе приет с пълно единодушие от Общинския съвет, за което г-жа Чакърова благодари на всички общински съветници.

В школата по фотография деца от 10 до 18 годишна възраст ще усвояват фотографски техники по интересен и достъпен за тяхната възраст начин. Заниманията ще се провеждат и на открито.

Близо 30 са клубните форми и школи към Център за подкрепа за личностно развитие – Стара Загора за учебната 2024/2025 г.

Центърът за подкрепа и личностно развитие е привлекателно място за децата и младежите от града и доказателство за това са множеството участия в инициативи, конкурси и състезания на общинско, национално и международно ниво.

Заниманията са безплатни и съобразени с учебното време и ваканциите на учениците. Записванията са целогодишни.enl

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн