Регламентирани и непроменени са официалните места за закупуване на билети и абонаментни карти в Стара Загора

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
img_79461ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Само фирма „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД е ангажирана с продажбата на превозни документи за градския транспорт

Във връзка с постъпил сигнал, по който тече проверка, Община Стара Загора осведомява гражданите и ползвателите на услугите на градския транспорт в Стара Загора, че има няколко официални канала и места за закупуване на билети и абонаментни карти. Те са единствени и не са били променяни.

Както е известно, типовите карти за обществения транспорт са два вида: персонализирани (със снимка и имената на ползвателя) и неперсонализирани. Персонализираните карти се продават само и единствено в трите билетни центъра в Стара Загора, чиито адреси са: кв. „Железник“ – обръщало, бул. „Св. Патриарх Евтимий“ № 81 А (срещу православния храм „Въведение Богородично“) и на бул. „Руски“ № 1.

Неперсонализираните се продават освен в тези 3 пункта още и на 10 стационарни билетни машини, разположени на 10 спирки в Стара Загора. Там се продават и автобусни билети. За същата цел може да се използва и мобилното приложение за смартфони „Градски транспорт“.

Няма други фирми, които да са ангажирани с продажбата на превозни документи за градския транспорт в Стара Загора!

enl

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн