Николай Диков във Второ ОУ: Не спирайте да мечтаете, деца

Разписание - градски транспорт >>>>
*

Николай Диков и Антон Тонев във Второ ОУ

Николай Диков и Антон Тонев във Второ ОУ

Част от програмата във Второ ОУ

Част от програмата във Второ ОУ

ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Секретарят на Община Стара Загора поднесе поздравителен адрес и букет на директора Милена Желязкова от името на кмета Живко Тодоров

731 развълнувани и пременени ученици прекрачиха прага на Второ ОУ „Петко Рачов Славейков“ в Стара Загора тази сутрин. Гости на тържеството на централното и много популярно училище бяха секретарят на Община Стара Загора Николай Диков и зам.-председателят на Общинския съвет Антон Тонев.

1422-ма първокласници с трепет навлизат днес в съвсем нов етап от живота си в Стара Загора, припомни в словото си Николай Диков. Той се обърна към първолаците във Второ ОУ с пожелание да види техните усмивки и добро настроение.

„Вие след малко ще влезете със своите учители в класните стаи и ще чуете за първи път училищния звънец, който е символ на знания, на култура и на духовност. И, учейки в класните стаи, вие трябва да излезете още по-щастливи от там! Не спирайте да мечтаете, уважаеми ученици, не спирайте да търсите себе си и да развивате своите таланти“, пожела секретарят на общинска администрация.

Той увери старозагорчетата, че ако днес учат усърдно и съвестно, утре ще успеят да се превърнат в хората, които искат да бъдат. „На учителите се пада най-отговорната задача: да дарят поверените им деца с надежда и оптимизъм, със знания, умения и трудолюбивост, за да станат достойни личности и хора“, припомни Николай Диков. Като родител, той се обърна към майките и татковците, изпълнили училищния двор, с призива да бъдат винаги опора на най-скъпите си създания.

Николай Диков връчи поздравителен адрес и букет на директора на Второ ОУ Милена Желязкова от името на кмета Живко Тодоров.

На първия учебен ден всички се радват

На първия учебен ден всички се радват

crl

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн