Токуда Банк в Стара Загора се мести в нов и модерен офис

1 (4)Имаме удоволствието да Ви уведомим, че от 17 септември т.г. офисът на Токуда Банк в гр. Стара Загора ще се намира на нов адрес: ул. „Генерал Гурко“ №60.

Каним всички настоящи, както и потенциални нови клиенти да посетят нашия нов офис с хубава атмосфера, който отговаря на всички съвременни изисквания за удобство и модерна визия.

Адресът е в централната част на града, до която има и удобен градски транспорт. Офисът продължава да работи с клиенти от понеделник до петък, от 8.30 ч. до 17.00 ч.

Токуда Банк присъства в Стара Загора от 2007 г. и това е една от локациите с най-дългогодишна история. Жителите на града могат да се възползват от всички финансови услуги за индивидуални и бизнес клиенти – потребителски, ипотечни и бизнес кредити, банкови карти, депозити, онлайн банкиране, ПОС терминал, търговия с монети и ценни метали, др.

Клиентите на Токуда Банк могат да разчитат на яснота, прозрачност и на индивидуален подход към техните специфични потребности от финансови продукти и услуги. Подробна информация за всички тях можете да получите от екипа на Банката в офиса в Стара Загора, от сайта www.tokudabank.bg или по телефон.

 

3crl

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн