Започва проектиране на културния дом в Чирпан

Разписание - градски транспорт >>>>
*
сн. 000001ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Два нови проекта и два анекса подписа кметът на Чирпан Ивайло Крачолов на среща с министъра на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова. 204 хиляди лева е стойността за проектиране на културния дом в града и 45 хиляди лева за проектиране на останалата 9-километрова част от пътя Чирпан – Ценово – Златна ливада. След реализацията ще последва ново кандидатстване за финансиране от държавния бюджет за изпълнение на проектите, каза кметът.

„Имаме готовност да кандидатстваме за финансиране на обекти, свързани с водната криза. Общината е подготвила документацията на Спасово и за остарял водопровод в града като приоритетни, после ще продължим с още проекти по ВиК в три села“, уточни Крачолов. На днешната среща стана ясно, че се подготвя законодателна промяна в използването на краткосрочни и дългосрочни кредитни средства от Фонд ФЛАГ, за да не се ограничава изпълнението на проекти от инвестиционната програма.crl

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн