Специална организация на движението на територията на ОДМВР-Стара Загор в събота по повод честването на 147-годишнината от Шипченската епопея

Разписание - градски транспорт >>>>
*
GetImage (1)ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>>

По повод честването на 147-годишнината от Шипченската епопея е създадена следната организация на движението на територията на ОДМВР-Стара Загора:

На 24 август (събота) от 09:00 до 15:00 ч. за честванията на 147-та годишнина от Шипченската епопея се ограничава движението на транзитно преминаващите моторни превозни средства по път I-5 (E-85) Габрово – Шипка – Казанлък през прохода „Шипка“.

Трафикът ще се пренасочва по път II-55 Проход на Републиката:

За пътуващите от Южна към Северна България за Велико Търново и Русе през Гурково – Проход на Републиката – Дебелец.

На територията на Стара Загора в посока гр. Шипка – спиране на движението на МПС в участъка от км 183+090 (гр. Шипка – бел. ред.) до км 170+000 на път I-5 (вр. Шипка – бел. ред.) и отбиване по обходен маршрут по трасето на път I-6 (Подбалканския – бел. ред.) и път III-5601 (гр. Шипка – с. Дунавци – бел. ред.);

В посока връх Шипка – спиране на движението на МПС в участъка от км 183+090 (гр. Шипка – бел. ред.) до км 170+000 на път I-5 (вр. Шипка – бел. ред.) и отбиване по обходен маршрут по трасето на път II-55 (Проход на Републиката – бел. ред.).

През прохода „Шипка“ ще бъдат пропускани само автобуси и леки автомобили с гости и посетители на мероприятието, както и организиран междуградски автобусен транспорт.

Участниците в движението следва стриктно да изпълняват разпорежданията на органите на реда.

ОДМВР-Стара Загора е предприела всички необходими мерки за осигуряването на обществения ред по време на провеждането на 147-годишнината от Шипченската епопея.

(Пресцентър на ОДМВР – Стара Загора)crl

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн