Въвежда се временна организация на движението в Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
73643ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> За периода от 05.08.2024 г. до 01.09.2024 г. на територията на Стара Загора ще бъде спряно движението на личен, договориран и обществен транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, по бул. „Цар Симеон Велики“ в отсечката от бул. „Свети Патриарх Евтимий“ до ул. „Стефан Караджа“ в южното платно за движение, без да се ограничава движението в кръстовището на бул. „Цар Симеон Велики“ и бул. „Свети Патриарх Евтимий“, както и в кръстовището на бул. „Цар Симеон Велики“ и ул. „Стефан Караджа“.

Движението на превозните средства в посочения участък ще се осъществява двупосочно по северното платно.

За същия период от време – от 05.08.2024 г. до 01.09.2024 г., на територията на Стара Загора ще бъде спряно движението на личен, договориран и обществен транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка и в следните участъци:

1. По ул. „Одринска епопея“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики“ до ул. „Христо Ботев“, без да се ограничава движението в кръстовището на ул. „Одринска епопея“ и бул. „Цар Симеон Велики“, както и в кръстовището на ул. „Одринска епопея“ и ул. „Христо Ботев“.

2. По ул. „Безименна“, в участъка от ул. „Капитан Петко Войвода“ до ул. „Одринска епопея“ без да се ограничава движението в кръстовището на ул. „Безименна“ и ул. „Капитан Петко Войвода“, както и в кръстовището на ул. „Безименна“ и ул. „Одринска епопея“.

Автомобилите със специален режим на движение ще бъдат пропускани при условие, че има възможност за преминаване.

Община Стара Загора призовава водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната маркировка.

crl

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн