Отворен е пътят Стара Загора – Старозагорски минерални бани

Разписание - градски транспорт >>>>
*
__Obshtinata 660 - CВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> От 13.30 часа днес пътят Стара Загора – Старозагорски минерални бани е бъде отново отворен в двете посоки.

Призовават се водачите да шофират при повишено внимание и с ниска скорост, тъй като все още продължава работата на екипите на Пожарната, Горското стопанство, военните и на десетки доброволци, които при нужда пресичат шосето. Има разположени и автомобили, водоноски и друга техника.

Ситуацията на този етап позволява отварянето на пътя благодарение на общата работа на всички, борещи се с огнената стихия на терен.

При необходимост пътят отново ще бъде затворен, като това ще бъде обявено предварително на официалната страница на Община Стара Загора.

Бел. ред.: Автобусите с номера 9 остават да се движат днес (сряда, 17 юли) по обявения извънреден график, по обиколния маршрут, уточниха от Общината.

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн