За втора поредна година Старозагорският куклен театър е партньор на големия рок фестивал край село Могилово

Разписание - градски транспорт >>>>
*
рокфекст_nВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> И тази година ще вземем участие в дневната програма за деца на Midalidare Rock In The Wine Valley, който ще се проведе от 12 до 14 юли, съобщават от Държавния куклен театър в Стара Загора. Предварителна резервация се изисква само за ателиетата на rock@midalidare.bg или на инфо центъра в зоната на фестивала.

На 12 юли програмата включва кукления спектакъл „Принцесите и змеят“ с начален час 16.30. На 13 юли от 11 часа малките рокаджии могат да участват в приказни истории с ателие „Моята кукла“ както и в „Куклено семейно училище“ от 10.00, 12.00 и 15.00 ч. В същия ден в 13 часа започват забавни игри – анимация и рисунки на лице. От 16.30 е началото на спектакъла „Храбрият шивач“ по Братя Грим.

В последния ден на фестивала – 14 юли, неделя, ателиетата и забавните игри продължават със същите начални часове, а в 16.30 спектакълът е „Умници юнаци“ по приказките на Елин Пелин.

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн