Търсят се стари шапки, стенни часовници, куфари и шинели

Разписание - градски транспорт >>>>
*
търси се _nВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> За целите на Творческа лаборатория „Без корени“, която започва на 21 юли, Старогорският куклен театър се обръща към своята публика за помощ. В името на експериемнта с различни материали ще са необходими стари шапки – тип бомбе, шлифери, шинели, стенни часовници, куфари, рамки и стара хартия.

Ако имате непотребни вещи от изброените в списъка, ще се радваме да ни ги предоставите, за да проверим техните възможности на сцената на театъра.

Може да ги носите или изпращате до Куклен театър Стара Загора (ул. Генерал Гурко 46).

Държавен куклен театър Стара Загора и СНЦ „Пиеро“ ще проведат XIII Творческа лаборатория „Без корени“ от 21 юли до 3 август 2024 г. в Стара Загора. Художествени ръководители ще бъдат Веселка Кунчева, Мариета Голомехова и Милен Апостолов.

Темата на предстоящата творческа лаборатория е да изследва пътя на обезкореняването на човека. Превръщането му в свободен атом, търсещ своето ново място в света. Войните, бедността, болестите, сривът на хуманността в отделните човешки общности принуждават Човека да изтръгне сам корените си и да поеме към неизвестното. Как се взима такова решение?

Очакваме вашата помощ в търсенето на сценичните решения!

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн