Ива Радева предаде символично Печата на областния управител на Методи Марков

Разписание - градски транспорт >>>>
*
заглавна ММВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Ива Радева предаде символично печата на Областна администрация на новия областен управител на област Стара Загора Методи Марков, назначен с решение на Министерски съвет от 3 юли 2024 г. Той е магистър по „Педагогика“ и „Публична администрация“.

„Изпълних това, което бях заявила в началото. Благодаря за съвместната и, надявам се, ползотворна работа с всички кметове и представители на местната власт. Пожелавам успех на новото ръководство“, заяви Ива Радева.

Г-н Методи Марков прие от г-жа Радева печата, като заяви, че Областна aдминистрация ще продължи да работи в синхрон с общините за реализацията на политиките на Държавата в различите сектори и ще полага всички необходими усилия да е в ролята на медиатор между тях при осъществяване на инвестиционните и инфраструктурните им проекти в полза на гражданите. Г-н Марков е с над 20-годишен опит в администрацията – държавна и местна, като последно е бил заместник-областен управител на Област Стара Загора.

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн