Секретарят на Общината Николай Диков: Служителите на МВР са защитниците на Родината ни

Разписание - градски транспорт >>>>
*
1 (2)ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Той награди 8 служители от група „Общинска полиция“ по случай техния празник

От името на кмета Живко Тодоров секретарят на Община Стара Загора Николай Диков поздрави служителите на МВР в Града на липите, които днес празнуват 145 години от създаването на силовото ведомство. Г-н Диков им благодари за доброто взаимодействие с общината и подари на старши комисар Красимир Христов, директор на ОДМВР, двутомно издание на историята на града със заръката да го съхраняват и така да пазят и Стара Загора.

„Благодарение на тяхната работа, която понякога остава невидима и на заден план, и следствие на техния професионализъм Стара Загора е по-сигурен и уреден град. И въпреки че понякога има и трудни моменти, когато настъпят бедствия, кризи, пожари, катастрофи, престъпност, те са едни от първите, на които хората разчитат и се обръщат с упование в техните възможности към тях – определи Николай Диков. – Да си служител на МВР означава, че си отдаден в защита на България. Да служиш в МВР означава, че си отдаден в протекция на Родината ни. Желая много здраве за полицаите и техните семейства“, заяви още секретарят на общината.

8 служители от група „Общинска полиция“ бяха наградени днес с индивидуални подаръци – тактическо оборудване, по случай техния празник.

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн