Община Стара Загора осигури храна на огнеборците по време на пожарите през вчерашния ден

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
Пожар 02.07 (2)Пожар 02.07ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> На 2 юли на територията на област Стара Загора са възникнали два пожара – в село Яворово и между селата Ягода и Ръжена, заради пламнали храсти и треви. Екипи на РДПБЗН работиха по овладяването на пожарите заедно с доброволци от горското стопанство. Беше изпратена и група на Община Стара Загора. Пожарите бяха овладени.

Община Стара Загора благодари на фирма „Аякс“ за бързата реакция и включването в екипа, безвъзмездно, с подпомагането с храна на огнеборците, работили на терен.

Общината отправя апел към гражданите да спазват указанията и предписанията за безопасност, да бъдат бдителни и внимателни.

Само през последните почивни дни на територията на областта са регистрирани над 50 пожара в тревисти и горски местности, съобщиха от Областната управа. Пожар изпепели сградата на училище в село Гранит и апартамент в Стара Загора.

Вчера два екипа на РДПБЗН са гасили в района на с. Ягода, община Мъглиж, а други четири екипа – в района на село Яворово, община Стара Загора.

 enl

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн