Предстоят ремонти на пътища в Старозагорска област

РАЗПИСАНИЕ - ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ >>>>..................................; ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ В САЙТА ПРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ТУК >>>>
*
Oblastna administracia 600ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> В Областна администрация днес се състоя редовно заседание на Комисията по безопасност на движението по пътищата, председателствано от областния управител Ива Радева.

На 12 юни т.г. е издадено разрешение за основен ремонт на път III-5504 “Мъдрец – Искрица – Медникарово – п.к. Обручище”. Ремонтните дейности са започнали с откриването на строителна площадка, съобщиха от ОПУ-Стара Загора.

Предстои стартирането на проекти за цялостен ремонт в участъците Шипка – Дунавци и Крън – Хаджидимитрово.

Изработен е и проект за обект “Летище Стара Загора – автомагистрала Тракия“.

Подменени са липсващи и увредени пътни знаци по републиканската мрежа в Старозагорска област, добавиха от ОПУ – Стара Загора.

На срещата стана ясно, че се очаква подписването на договор, въз основа на който да започне освежаване на пътната маркировка в различни участъци в областта, както и промяна в организацията на движението на изхода на село Богомилово.

Главен инспектор Димитър Димитров от ОДМВР – Стара Загора изнесе информация за пътнотранспортните произшествия в Старозагорска област от началото на годината до този момент. Статистиката показва, че от 1 януари 2024 г. до днес в областта са регистрирани 150 тежки произшествия с пострадали лица. Общият брой на загиналите при ПТП е десет души, от които шестима водачи, двама пътници и двама пешеходци. Тежко ранените лица в катастрофи през 2024 г. са осем души.enl

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн