6 фирми и 85 души са сигурните участници в Нощта на индустрията

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Programa (1)ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Срокът за регистрация изтича до края на работния ден утре, откриването на пилотното издание на бизнес събитието е в петък

85 души се регистрираха до момента, за да участват в първото пилотно издание на Нощта на индустрията в Стара Загора. Това оповести днес Росица Райкова, началник на Отдел „Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход“ в Община Стара Загора. Инициатор на събитието за популяризиране на българската индустрия сред младите хора е Сдружение „Мост между поколенията“. Активното съдействие и подкрепа се осигуряват от Община Стара Загора, а начало на събитието ще даде зам.-кметът с ресор “Транспорт, екология, инвестиции и зелен преход” Радостин Танев.

Първото по рода си издание на Нощта на индустрията в Стара Загора ще осигури директна връзка между работодателите и всички желаещи да се запознаят с тях и тяхната дейност. Това ще се случи на 28 юни 2024 г., петък, а официалното откриване е от 19.00 часа в Зала 1 на хотел „Верея“ в Стара Загора. Участието в събитието изисква регистрация тук: https://ni.irsbg.info, а срокът е до края на утрешния работен ден.

Нощта на индустрията е ориентирана към младите хора, ученици, студенти, младежи, както и към граждани в работоспособна възраст, които желаят да осъществят директен контакт с бизнеса. Компаниите домакини са шест: „Градус“ АД, „Наталия“ АД, „МИНЕРАЛКОМЕРС“ АД, „Ате Пласт“ ООД, „М+С Хидравлик“ АД и „Хранинвест-Хранмашкомплект“ АД.

За да стигнат хората до фирмите и да се запознаят на място с всичко, което ги интересува, веднага след откриването в хотел „Верея“ от неговия паркинг тръгват автобусите с посетители – точно в 20.00 часа.

Не пропускайте първото пилотно издание на Нощта на индустрията, което хвърля мост между хората и бизнеса, апелират от Община Стара Загора.

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн