Тържествено връчиха дипломите на Випуск 2024 г. на Професионалния колеж по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец“ в Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*

Надежда Чакърова и отличникът на випуска

Надежда Чакърова и отличникът на випуска

Надежда Чакърова и акад. Румен Ралчев

Надежда Чакърова и акад. Румен Ралчев

ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Преди началото на събитието бе отслужен водосвет за здраве и успех на доскорошните възпитаници на колежа

На тържествена церемония, пред паметника на „Св. Георги Победоносец“ в парк „Александър Стамболийски“, връчиха свидетелствата за професионална квалификация на колежаните от старозагорския Професионален колеж по охрана и сигурност.

От името на Община Стара Загора випускниците приветства зам.-кметът Надежда Чакърова: „Пожелавам много успехи, професионални и лични, дръзновение и късмет. Сбъдвайте мечтите си, ние вярваме във вас“ – каза тя и лично поздрави един от отличниците на Випуск 2024 със символичен подарък от ръководството на Общината.

„Онова, което никое друго учебно заведение не може да ви даде, е високото съзнание и самочувствие, че с вас редът и законността в държавата и обществото не биха били възможни. Нека в бъдеще с компетентност и професионално знание да превръщате младежкия порив в професия и съдба. Във вашия път нямате право на грешки, слабост, колебания или пристрастия“ – обърна се към дипломантите директорът на колежа проф. Драгомир Петков.

Поздрав към колежаните отправиха и акад. Румен Ралчев, Велик Приор на Ордена на Рицарите тамплиери в България, общественият посредник на Стара Загора Иванка Сотирова, главният секретар на Тракийския университет доц. д-р Неделина Костадинова и началникът на РУО Милена Йолдова-Стоянова.

С химна на Република България в изпълнение на Духов оркестър – Стара Загора приключи официалната церемония. По традиция шапките на Випуск 2024 г. полетяха към небето.

Директорът проф. Драгомир Петков

Директорът проф. Драгомир Петков

Официалните гости на церемонията

Официалните гости на церемонията

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн