Дни на водородната електромобилност в Стара Загора, 24-26 юни 2024 г.

Разписание - градски транспорт >>>>
*

Снимка: nova.bg/БТА

Снимка: nova.bg/БТА

ВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> От днес до сряда ще се проведет Дни на водородната електромобилност в Стара Загора, 24-26 юни 2024 г. През първите два дни от програмата ще се включат представители на ръководството на Община Стара Загора:

24 юни 2024 г., понеделник
12.00-13.30 часа – Безплатен превоз с водородния електрически автобус TOYOTA CAETANO до Тракийския университет по линия 20 (кв. „Самара-3“ – Тракийски университет)
14.00-14.10 часа – Откриване на Образователен Водороден ден в Тракийския университет
15.40-18.00 часа – Демонстрация на водороден електрически автобус, тест-драйв с разходка из Стара Загора с водородния автобус TOYOTA CAETANО; Демонстрация на водороден електромобил, тест-драйв с първия в България водороден автомобил Hyundai NEXO; „Водородно училище“ за всички – демонстрации с учебни модели на водородни коли, образователни клипове и други презентации и експерименти, въвеждащи в света на водородните технологии

25 юни 2024 г., вторник
10.00-10.30 часа – Откриване на Национален форум „Водородна електромобилност в България“ в Културен център „Стара Загора“ от проф. Дария Владикова (ръководител на направление „Водородни технологии и енергийни системи“ в Института за устойчив преход и развитие към Тракийския университет в Стара Загора и председател на Българската асоциация по водород, горивни клетки и съхранение на енергия).

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн