Влади Ампов Графа и Община Стара Загора заедно за една по-екологична среда за живеене

Разписание - градски транспорт >>>>
*
На площадкатаВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Известният български изпълнител продължава своята мащабна зелена инициатива на концертите от „Най-щастливото турне“ това лято

Дни преди грандиозния си концерт в Стара Загора на 28 юни Влади Ампов Графа се срещна със заместник-кмета на Община Стара Загора Радостин Танев. Поводът е зелената кауза на концерта, която се реализира с подкрепата на Общината.

„Радвам се да ви посрещна тук и то по такъв хубав повод, даващ гласност на така важната тема за по-добро екологично мислене и стремеж към него“, каза в началото на разговора зам.-кметът с ресор „Транспорт, екология, инвестиции и зелен преход“ Радостин Танев. Той представи на певеца, композитор и музикален продуцент различни видове рециклирана пластмаса, вече преработена и готова за нова употреба. „Това е нещо, което изискваме от фирмите, с които работим, за да покажем на децата в града пътя на отпадъците и какви са начините за рециклиране. Предвиждаме това да се случи в близкото бъдеще на предстоящата площадка за разделно събиране в кв. „Железник“, която е с образователна цел и ще бъде на принципа връстници обучават връстници“.

Влади Ампов Графа и екипът му, Магдалена Сотирова – управляващ партньор “Монте мюзик”, Йоана Иванова – PR и артистичен мениджър и Катя Василева – PR мениджър, благодариха на ръководството на Община Стара Загора за бързото и навременно включване в каузата. „Вие сте най-бързата Община, която реагира и се включи в зелената ни идея, оценяваме го“.

Артистът посети на място и бъдещата площадка за разделно събиране, където Радостин Танев разказа и за инициативите, събитията и мерките, които се осъществяват в Стара Загора като новата опция на Горещия телефон, която дава подробна информация как и къде се предават ненужни вещи и отпадъци, кампаниите с ученици под мотото „Не цикли, а рециклирай“, „Пластмасова надпревара“ и др. „Всичко, което правим, е за децата на града ни, а за тях има значение, защото те са нашите посланици!“, допълни Радостин Танев.

Концертите на Графа безспорно са голям празник за феновете със съвършено подбрания и изпълнен репертоар от любими хитове, шоуто без аналог, динамиката и настроението на световно ниво. Усещането за удовлетворение у посетителите е още по-силно, когато имат възможността да са част обща кауза, свързана с бъдещето на града, държавата и планетата. Целта е всички локации и природата около тях да останат чисти, а това да превърне турнето в едно от най-мащабните природосъобразни национални събития.

Срещата на зам.-кмета Радостин Танев и Графа

Срещата на зам.-кмета Радостин Танев (вляво) и Графа

Музиката на Влади Ампов поражда цяла гама от емоции – любовта струи от „Давам всичко за теб“, „Искам те“, „Да“, чувството за неизмерно щастие изпитваме, когато слушаме „Най-щастливия човек“, „Дим да ме няма“, „А дано, ама надали“, осъзнаваме, че сме част от нещо по-голямо, когато звучи „Заедно“ и се замислим, че „Много малко трябва…“ за „…да бъдем заедно по-добри“. Жителите и гостите на Стара Загора ще имат щастието да изпитат всички тези емоции и да се включат в зелената му инициатива.

Още на входа на Летния театър посетителите ще забележат контейнерите за разделно събиране на отпадъци, осигурени от БулЕкоПак. Там ще получат и информация как да спечелят страхотни награди от ексклузивната за гостите игра на ПроКредит Банк. От Тролейбусни и автобусни превози Стара Загора информират, че до Летния театър може да се стигне с електробусите на дружеството, като призовават всички да се движим свободно с грижа за околната среда.

От Монте Мюзик напомнят, че билети за концерта на Графа в Летния театър в Стара Загора се продават в мрежата на Ивентим и на каса Верди Арт (под Областната управа).

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн