Спектакълът „Банкови кризи и наказания“ на Държавния куклен театър в Стара Загора участва в Първия комедиен фестивал „Тодор Колев“

Разписание - градски транспорт >>>>
*
банкови кризиВЕРСИЯ ЗА СМАРТФОНИ >>> Старозагорският куклен театър е сред участниците на Първия комедиен фестивал „Тодор Колев“. Той ще се проведе от 25 до 30 юни 2024г. в родния град на актьора Шумен. Старозагорските куклари ще представят „Банкови кризи и наказания“ на режисьора Теди Москов. Представлението е на 26 юни от 19 часа.

В програмата на фестивала са включени едни от най- добрите комедийни представления на театрите в България, а председател на журито ще бъде дъщерята на Тодор Колев Албена Колева. Тя ще бъде председател във всяко едно издание оттук нататък по думите на Илия Виделинов, директор на ДКТ „Васил Друмев“, който е създател на фестивала. Идеята на форума е насърчи създаването и представянето на висококачествени комедийни спектакли от български театрали, студенти от специализирани висши училища както и любителски трупи. В първото издание са включени девет постановки.

Фестивалът е разделен на две основни категории: Професионални и непрофесионални спектакли. Откриването е на 25 юни от 19 часа.

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн