Канят старозагорчета да рисуват лого за национален детски телефон

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Happy children jumping on summer meadowВерсия за смартфони >>> Да развихрят въображението и уменията си в дигитална графика, картина или в друг предпочитан вариант, им препоръча зам.-кметът Павлина Делчева

Креативни и с усет към рисуването старозагорчета на възраст от 11 до 16 години могат да сътворят лого на Националната телефонна линия за деца 116 111 и чат приложението към нея. Информацията оповести днес зам.-кметът на Община Стара Загора Павлина Делчева. Националният детски конкурс за изработването на логото е обявен от Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД).

Срокът за изпращане на детските творби е до 30 юни 2024 г. Нарисуваните идеи за лого се изпращат по „Български пощи“ за сметка на Държавната агенция за закрила на детето на адрес: град София, код 1051, ул. „Триадица” № 2 за ДАЗД. Има вариант и чрез електронна поща: logo116111@sacp.government.bg.

Децата могат да дадат размах на въображението и способностите си изцяло в създаването на логото, включително като дигитална графика, рисунка и други предпочитани варианти, отбеляза зам.-кметът Павлина Делчева. Организаторите обещават много атрактивни награди!

Националната телефонна линия за деца 116 111 и чат приложението към нея са мястото, където всички деца имат възможност да споделят своите тревожни мисли и въпроси, там ще бъдат изслушвани и подкрепени от екип на ДАЗД. Така че новото им лого, което може да бъде създадено и от някое талантливо старозагорче, ще ги популяризира още повече.

Изпратените идеи трябва задължително да са придружени с инфо, което да съдържа: трите имена и възраст на детето, име на родител или лице, полагащо грижи за него, адрес за кореспонденция, телефон за връзка, както и декларация от родител или настойник, че е съгласен детето да участва в конкурса и логото да бъде използвано единствено в кампании и материали на тел. 116 111 и чата към него. Декларацията е налична на официалната интернет страница на ДАЗД. Там може да се прочете и пълният регламент за участие в конкурса.

Победителите ще бъдат определени от специална комисия през месец септември.

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн