Временно се ограничава движението по две улици в Стара Загора

Разписание - градски транспорт >>>>
*
Remont 450Версия за смартфони >>> С оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително монтажни работи на обект „Изграждане, реконструкция и основен ремонт на водоснабдителни и канализационни мрежи на гр. Стара Загора“, от 18.06.2024 г. до 24.06.2024 г., за времето от 08:00 ч. до 17:00 ч. на територията на гр. Стара Загора по ул. „Сава Силов“, в участъка от бул. „Генерал Столетов“ до ул. „Васил Левски“, ще се въведе временна организация на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, във връзка със строително-монтажните работи.

Както и от 19.06.2024 г. до 26.06.2024 г., за времето от 08:00 ч. до 17:00 ч. на територията на гр. Стара Загора, ул. „Поручик Стефан Канев“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики“ до ул. „Полковник Димитър Димитров“, ще се въведе временна организация на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, във връзка със строително-монтажните работи.

Водачите на МПС се приканват да шофират с повишено внимание и да спазват стриктно вертикалната маркировка.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на строително-монтажните работи.

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн